Jobba hos oss

Vi på Rybro Engineering AB söker alltid rätt folk och nu söker vi både verkmästare och kunniga mekaniker.

Var med och utveckla verksamheten och bli en del av vårt team. 

Rybro Engineering AB söker en verkmästare

Rybro Engineering AB är en verkstad med försäljning av nya/begagnade lastbilar, släp och reservdelar samt service och reparationer av framför allt tunga fordon. Rybro Engineering AB jobbar med varierande uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny verkmästare till vårt team i Kvidinge.


Dina arbetsuppgifter

  • Ansvar för styrning, planering och driften inom verkstaden, samt säkerställer att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett kvalitativt sätt.
  • Ansvara för att avdelningen kan bibehålla en hälsosam arbetsmiljö där medarbetarna följer rådande säkerhetsregler.
  • Ansvar för medarbetarna inom avdelningen vilket kräver ett ledarskap som motiverar och skapar förtroende, samt ger medarbetarna stöd och vägledning i arbetet som krävs för att uppnå ett kvalitativt resultat.
  • Tekniskt ansvar gentemot kunder, generalagenter, myndigheter och medarbetare.
  • Ansvar för kundmottagning och servicerådgivning vilket kräver högt fokus på såväl kund som service. Delaktig i arbetsuppgifter som ingår i kundmottagning.
  • Delaktig i att ge kunder råd samt instruktioner om reparationer och service av fordon och är i detta medveten om att skapa goda relationer med kunderna.
  • Delaktig i garantihandläggning.
  • Administration är en naturlig del i arbetet.
  • Delaktig i utveckling av kvalitets- och miljöarbetet.


Din bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst 2 års teknisk och 1 års administrativ erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet ifrån arbetsledning och god datorkunskap med god systemförståelse med t.ex. Fortnox, Jaltest och Multi. 


Din profil

Du uppnår deadlines med effektiv tidshantering. Du är självgående och prestigelös med en god känsla för kund och service.  Du har sinne för ordning när du utför administrativa uppgifter. Din drivkraft är stark och du trivs i en rörlig miljö med högt tempo där arbetsuppgifterna är varierande. Samtidigt ser du vikten av att utveckla ett bra samarbete såväl internt som externt. Du bidrar med ett gott humör och positivt förhållningssätt.


B och C-behörighet är ett krav, CE och DE är meriterande 


Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett miljöcertifierat företag.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas utan annat meddelande.


Vid frågor angående tjänsten kontakta Håkan Rydbergh via e-post: [email protected]


Välkommen med din ansökan!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vi söker mekaniker

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Kvidinge. Rybro Engineering AB jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera ny kollega till vårt team.


Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsak att utföra service och reparationer på tyngre fordon. Du kommer att hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Rollen innebär mycket kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt. Som tekniker kommer du att utföra fackmannamässiga reparationer så att kunden blir nöjd. Hantera arbetsorder enligt standards och rutiner. Delta i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets och miljöarbete.


Din bakgrund

Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning som har jobbat några år som mekaniker. Har du dessutom teknisk specialisterfarenhet är det av stort värde. Du har ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. Du söker lätt den information som behövs och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Utöver detta har du även en god datorvana. B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.


Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning.


Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Håkan Rydbergh, [email protected]

Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

© 2024 Rybro Engineering AB

Rybro Engineering AB